Faktura - Betal med kort raskt og enkelt!

Via dine kundesider kan du betale med bankkort. Da vil fakturaen umiddelbart bli registrert og dine tjenester vil fornyes automatisk, og eventuelle sperringer vil bli fjernet. Manuelle innbetalinger via Bank vil forsatt ta ca. 3-5 virkedager.

Serv3 - HDD Problemer

Serv3 opplever for øyeblikket problemer med noen av lagringsområdene sine. Tekniker er på saken og vi vil gi en tilbakemelding her når vi har et klarere bilde av situasjonen og når vi kan forvente den opp igjen.

Spørsmål og Svar - Oppdatert

Spørsmål og Svar seksjonen vår er nå oppdatert med flere kategorier og svar på de mest vanlige spørsmålene.  Denne vil også i tiden fremover bli oppdatert kraftig for å ta unna generelle spørsmål til vår kundeservice.

Avtalevilkår og Betingelser - Oppdatert

Våre avtalevilkår og betingelser er nå gjennomgått og har blitt oppdatert.

Fakturagenereringfeil - Løst

Noen kunder har i dag fått fakturaer som tidligere skulle vært sendt ut. Det er viktig at disse blir betalt fortløpende for at tjenester skal fortsette som normalt. Disse fakturaene vil ha en forfallsdato som har vært, men det det vil ikke bli lagt purregebyr på disse inntil videre. Som følge av dette kan det være ekstra pågang på ...

Nye priser fra 15 februar 2019

Vi har oppdatert vår prisliste med virkning fra og med 15 Februar 2019, som følge av endringer i valutakurser, og at noen registres har endret sine priser ut til registrarene.  Oppdatert og komplett prisliste finner du på vår prisliste side.