Hvorfor bør jeg velge Domenetorget? Skriv ut

• hvorfor, domentorget
  • 0

Her er noen av de grunnene vi mener er viktig for deg som kunde hvorfor du skal velge Domenetorget fremfor andre leverandører:

1. Konkurransedyktige, lave og oversiktlige priser:  Vi prøver tilenhver tid å ha konkurransedyktige priser både i forhold til hostingtjenester, domenenavn og tilleggstjenester tilknyttet nettsider. Vi har en enkel prisstruktur. Alle våre priser er inkludert alle avgifter og det er heller ingen skjulte kostnader eller gebyrer.
  2. Alle tjenester på et sted: Hos oss finner du de tjenestene du har behov for å komme i gang i forhold til din start på nett. Vi tilbyr domeneregistreringer, webhotell, ssl sertifikater, e-posttjenester, og har også gode samarbeidspartnere innen for support og utvikling av nettjenester dersom det skulle være et behov for dette i tilegg.
  3. Brukervennlighet: Hos domenetorget har vi oversiktlige kundesider hvor du kan styre det meste av dine tjenester, og kan på en lett måte oppdatere, vedlikeholde, bestille eller endre tjenester.
  4. Lang erfaring og sterk kompetanse: Våre medarbeidere har over 20 års erfaring innenfor webhosting, og drift av servere realtert til domenenavn. Vi har fokus på å beholde kompetanse, og våre medarbeidere strekker seg langt for å finne gode løsninger, å rette feil som måtte oppstå hos deg som kunde.