Hvordan oppretter jeg en database? Skriv ut

• opprette, database, mysql
  • 0

For å opprette en database logger du deg inn på ditt kontrollpanel tilhørende ditt domene.

Adresse for dette er dittdomene.tld/cpanel.

Når du logger inn finner du en seksjon som heter Databaser. Her går du da på MySQL-databaser

1. Velger databasenavn og trykker opprett
  2. Legger til bruker , velger passord og trykker opprett bruker
  3. Du legger deretter bruker til database. Velger de rettighetene som er påkrevd. Dersom du er usikker hvilke rettigheter som er påkrevd, anbefaler vi at du velger alle som et utgangspunkt.

Din database er nå opprettet og klart til bruk.