Hvordan kobler jeg til dabasen fra eksterne kilder? Skriv ut

• mysql, ekstern, tilgang
  • 0

For å opprette en ekstern tilgang til din databse, må du først logge deg inn på ditt kontrollpanel tilhørende ditt domene.

Adresse for dette er dittdomene.tld/cpanel.

Når du logger inn finner du en seksjon som heter Databaser. Her går du da på Ekstern MySql

1. Legger til vært enten ipadresse for den eksterne tjenesten som skal ha tilgang  til din databse eller et vertsnavn domenenavn.tld

NB! Dette kan medføre en sikkerhetsrisiko for ditt webhotell, så vær oppmerksom på hvem du tillater tilgang til her. Normalt så vil det ikke være behov for å gjøre endringer eller legge til noe her dersom du kun skal kjøre løsninger på vår server.