Nettopp foretatt en registrering men hvorfor fungerer ikke domenet?

Det kan av og til ta opptil 24 timer etter at et domene er registrert før det er synlig alle steder på Internett. Vær derfor tålmodig og vent et par dager før du tar kontakt med oss hvis ditt nye domene ikke ser ut til å virke med en gang.
Noen ganger kan også prosessen være stoppet opp av andre årsaker. Dette kan være men er ikke begrenset til blant annet:

Har du glemt å verifisere kontoen din ? Avbrutt betalingen?  Feil Org. nr. eller PID nr? Manglende org.nr eller PID nr?