Hva er WebMail?

Med webmail kan du lese din e-post direkte på weben. Til dette kan du benytte for eksempel Internet Explorer, Netscape, Opera eller andre nettlesere som du ellers også benytter for å se vanlige websider med. For å kunne benytte webmailsystemet trenger du å ha ditt brukernavn og passord for hånden.

Skriv inn følgende direkte i adressefeltet på nettleseren: http://DITT_DOMENE/webmail (hvor du bytter ut DITT_DOMENE med ditt virkelige domene). Du får så spørsmål om brukernavn og passord. Legg inn disse opplysningene og klikk ok. Du får så mulighet til å velge mellom flere forskjellige webmailsystemer. Prøv dem ut, og finn din favoritt.

Husk at for andre e-post adresser enn din hovdekonto så må du bruke hele e-post adressen som brukernavn.